4 tipuri de continut pe care modelele de la videochat le folosesc pentru Instagram

La inceput, Instagram-ul poate parea coplesitor. Exista atat de multe tipuri de continut, astfel, modelele de la videochat s-au hotarat sa va ajute pentru a intelege tipurile de content ale Instagram-ului.

Modelele folosesc Instagram mult, cine nu o face? Exista o mare varietate de continut pe care il puteti publica, astfel incat acest articol va fi o rapida completare a principalelor tipuri de continut ale Instagram-ului.

Top sfaturi pentru Instagram:
# 1 Continut pentru feed
Daca tocmai ati inceput sa folositi Instagram sau doriti sa va dezvoltati, fluxul principal este locul in care oamenii va pot gasi. Trebuie sa stiti, ca, in general, majoritatea oamenilor de pe insta preiau o tema pe care dupa o folosesc in toate fotografiile pe care le posteaza, astfel incat, instagram-ul respectiv sa se incadreze intr-un anumit tipar.

De asemenea, daca sunteti nou pe instagram, veti observa, dupa ceva timp, o tendinta de fotografii abstracte sau nude sau semi-nude sau cu flori, ideea este ca o tema va predomina. Este important sa alegeti o tema de la inceput si sa va tineti de ea!

# 2 Instagram Live Video
Daca vreti sa comunicati cu cei care va urmaresc in timp real, atunci ar trebui sa incercati Instagram Live. Deschideti pictograma camerei foto din partea stanga sus a fluxului principal si selectati Instagram Live.

# 3 Insta-story

Instagram Stories este o caracteristica a Instagram-ului care apare in partea de sus a fluxului. Puteti incarca fotografii, videoclipuri si chiar link-uri. Postarea respectiva dispare in 24 de ore. IG Stories va ajuta sa comunicati cu cei care va urmaresc folosind diverse elemente (sondaje, QA etc.). Daca puneti insta-story-uri des, dupa ceva timp, puteti sa le revedeti, este un mod frumos de a va reaminti momentele frumoase.

# 4 IGTV (aka Instagram TV)

Formatul este similar cu Instagram Stories, doar ca incarcati continut in format lung de pana la o ora si videoclipurile dvs. nu vor disparea timp de 24 de ore. IGTV este perfect daca doriti sa distribuiti un videoclip cu o durata mai mare.

De asemenea, modelele de la videochat va sfatuiesc:
– Sa fiti intotdeauna autentic: impartasiti ceea ce conteaza pentru dvs., permiteti celor care va urmaresc sa vada cine sunteti cu adevarat.
– Sa fiti creativ: folositi sabloane, autocolante si etichete pentru a avea continutul unic.
– Planificat inainte: creati un plan pentru Instagram si respectati-l.