Aceasta noua procedura de sprancene non invaziva va va oferi sprancene perfecte

Laminarea sprancenelor ofera acestora cu aspect natura, fiind o tehnica semipermanenta. Modelele de videochat sunt mereu in pas cu ultimele noutati si multe dintre acestea au apelat la aceasta procedura pentru a avea sprancene perfecte.

Ce este laminarea sprancenelor?

Exista un lucru la care va ganditi probabil cand auziti cuvantul „laminare” si acela este un strat de plastic lucios pe care profesorul de la scoala l-ar pune pe anumite lucruri pentru a le creste longevitatea. Acum, la fel ca toate celelalte tendinte din anii 90, laminarea revine in viata noastra. Dar in loc de hartii care primesc tratamentul, de aceasta data sunt sprancenele.

 

Laminarea sprancenelor ofera un aspect proaspat pieptanat, in stil, care dureaza pana la patru saptamani. Cum functioneaza? Un estetician tunde si modeleaza firele de par intr-un aspect dorit, aplica o solutie de permisiune (cunoscuta si sub numele de solutie de „ridicare”) si apoi asaza un sablon din plastic deasupra pentru a seta formula. Dupa scoaterea sablonului, se aplica un neutralizator si se regleaza din nou cu sablonul din plastic, urmat de o lotiune pentru hidratare. Rezultatul? Sprancene care sunt ordonate si ridicate si care necesita o ingrijire minima pana cand cresc din nou firele de par.

 

Acum, exista un pic de confuzie cu privire la aspectul final al sprancenelor dupa procesul de laminare. Daca va uitati la #browlamination pe Instagram, ati presupune ca ar rezulta fire de par stralucitoare si lipite de frunte, dar acest lucru nu este adevarat. Aspectul final este mai natural. Luciul pe care il vedeti in imagini este doar gel de sprancene, iar firele de par din sprancene se pot misca in continuare.

 

Cine este un candidat bun?

Indiferent daca aveti sprancene naturale sau aveti partial microblading sau ombre, puteti beneficia de laminarea sprancenelor. Cine nu ar trebui sa o faca? Oricine are parul sprancenelor foarte scurt. Laminarea functioneaza pur si simplu cu ceea ce aveti, asa ca daca nu aaveti suficient par pentru a fi ridicat, nu va avea niciun efect.

 

Cum functioneaza procesul de aplicare?

Dupa tunderea si modelarea sprancenelor, esteticianul lucreaza cu sablon, pieptanand firele de par, aplicand gelul si pieptanandu-le din nou pentru aspectul dorit drept si separat. Solutia este ca adezivul, asa ca trebuie sa faca cate putin si des deoarece solutia se usuca foarte repede”.

Este sigur?

Nu toata lumea foloseste produse naturale, asa ca recomanda sa va consultati cu medicul estetician pentru a afla despre produsele pe care le foloseste si pentru a va face cercetarile inainte de programarea dvs. pentru a va asigura ca procesul este sigur pentru dumneavoastra.

 

Iti poate strica sprancenele? Nu – doar daca exagerati. Nu vreti sa faceti asta tot timpul, deoarece poate duce la daune. Este recomandata asteptarea intre patru si sase saptamani intre tratamente.

Pentru ce sunt neutralizatorii si produsele de hidratare?

Neutralizatorul dezactiveaza crema de ridicare si ajuta la eliminarea solutiei perming. Sablonul din plastic tine pur si simplu neutralizatorul in loc.

Produsele de hidratare hranesc sprancenele si pielea de dedesubt pentru a le mentine sanatoase dupa procedura.

Ce alte proceduri in paralel cu laminarea sprancenelor puteti face?

Nu aveti posibilitatea sa faceti sprancene de microblading sau ombre in acelasi timp cu laminarea sprancenelor, dar puteti apela la nuantare. Nuantarea poate oferi forma si o definire mai buna a sprancenelor.

 

Cat dureaza?

Unii esteticieni spun ca poate dura pana la 6 saptamani, iar altii spun ca dureaza pana la aproximativ 4 saptamani.

Nota: Dupa ce laminarea sprancenelor este completa, vi se interzice sa udati firele de par din sprancene timp de cel putin 24 de ore deoarece exista riscul de a dezactiva tioglicolatul de amoniu.