Banii, combustibilul pentru fericire

Sunt sau nu sunt banii importanti? Exista persoane care spun ca banii nu aduc fericirea. Nu contrazicem aceasta vorba impamantenita de mult in conceptia romanilor, dar putem sa afirmam ca banii sunt combustibilul necesar pentru fericire, fiind cei care intretin fericirea.

De ce? Pentru ca lipsa banilor duce de cele mai multe ori la probleme in orice camin: Cum platim factura? Vreau si eu sa merg in x loc… si asa multi oameni isi distrug casnicia si linistea din propriul camin.

Dar nu privim banii cu atat de multa superficialitate. Da, putem sa traim si fara vacante si haine de lux, dar ce facem atunci cand lipsa banilor duce la mari probleme de sanatate sau din contra, din lipsa veniturilor financiare nu ne permite ingrijire medicala adecvata?

Exista oameni care se plafoneaza din cauza acestei lipse de bani si viata lor intreaga devine in alb si in negru, intrand astfel intr-o rutina sufocanta. Unii oameni au dat dovada de ambitie si au dorit sa isi depaseasca conditia, astfel ca au tintit tot mai sus.

Modelele de videochat sunt femei puternice care si-au dat seama ca o familie fericita se rezuma la sanatate, iubire si bani. Astfel, au intrat in aceasta industrie noua pentru ele cu timiditate si acum au devenit femei independente, increzatoare si ambitioase.

Cum au imbunatatit banii viata modelelor de videochat?

Am indraznit sa le luam pe modele la un mic interviu pentru a ne raspunde sincer la cateva intrebari.

  • Cum ti-a schimbat videochatul viata?

„De cand lucrez in aceasta industrie viata mea s-a schimbat radical. In primul rand pe plan financiar si in al doilea rand pe plan personal deoarece acum am incredere in mine, sunt o femeie mult mai puternica, ma simt admirata, senzuala, feminina.”

  • Cum ti s-a schimbat viata videochat pe plan financiar?

„Acum imi permit orice, dar orice. Lucrez de 8 ani in aceasta industrie si mi-am cumparat deja o casa si o masina. De asemena, acum pot sa petrec cu familia mea vacante exotice in Caraibe, Thailanda, Maldive si nu una la 5 ani, ci cate 2-3 pe an. Desigur, acum lucrurile stau mult mai bine si daca ma uit la copiii mei.”

  • La ce te referi mai exact?

„Ei bine, inainte nu aveam bani suficienti sa ii duc la diverse cursuri precum: inot, balet, muzica, limbi straine, scrima, etc., cursuri care ii dezvolta foarte mult. Acum pot si se observa o dezvoltare spectaculoasa la ei: au incredere in ei, sunt mult mai creativi si au acea pasiune in ei. De asemenea, am reusit sa ii dau si la o scoala privata pentru a se ocupa cineva atent de ei.”

Cum ti-a schimbat viata videcoahtul pe plan personal?

„ Relatia mea cu sotul meu s-a schimbat foarte mult. Acum ma simt o femeie provocatoare, seducatoare si frumoasa, iar aceasta incredere o vede si el si ma priveste acum cu alti ochi. Cu ajutorul banilor, acum am foarte multa grija de mine si sunt atenta la orice: manichiura, pedichiura, tratamente faciale, corporale, par impecabila mereu. Este altceva acum. ”