Ce ar trebui sa faci inainte si dupa ce pleci de la studio?

Multe dintre articolele despre cariera de model de videochat fac referire la ceea ce ar trebui sa faci in timpul conversatiilor si cum iti poti imbunatati abilitatile de comunicare in limba engleza pentru a face mai multi bani. Cu toate acestea, trebuie sa stii ce se intampla inainte si dupa pentru a fi sigura ca vei atinge obiectivele pe care ti le-ai setat. Asadar, iata ce trebuie sa faci:

Inainte de a incepe transmisia

Trebuie sa te pregatesti. Nu sunt necesare ore intregi de pregatire, dar ar fi ideal sa ajungi cu macar 30 de minute inainte la studio pentru make-up si par. De asemenea, va trebui sa iti alegi outfit-ul potrivit, iar daca vrei ceva mai special, stim cu totii ca pregatirile vor dura. Iti vei dori ca in fata camerelor sa arati superb, asa ca acorda atentie micilor detalii inainte de a incepe transmisia.

In timpul discutiilor

Desi aspectul fizic conteaza in industria videochatului, va trebui sa lucrezi si la partea de cultura generala. Vei discuta cu oameni din toate colturile lumii intr-o limba straina, ceea ce inseamna ca subiectele vor fi vaste. Este important sa te informezi pentru a putea da raspunsuri pertinente si pentru a impresiona cu creierul tau, nu doar cu trupul.

Foarte important este sa iti dezvolti abilitatile de ascultare active. De multe ori, oamenii vor dori sa vorbeasca cu tine deoarece altcineva nu ii asculta, iar tu le poti oferi sprijinul moral dupa care tanjesc astat de mult. Acest lucru iti poate aduce bani frumosi, asa ca profita.

Inainte de a pleca de la studio

Ai iesit de pe site-uri si ai oprit camera de filmat si luminile. Ce este de facut acum? Ar trebui sa te schimbi, poate sa te si demachiezi si sa te relaxezi putin in spatiile special amenajate din studio. Iti poti scrie intr-un carnetel ce ai facut si sa analizezi ce aspecte poti imbunatati.

De asemenea, poti savura o cafea alaturi de colegele care au iesit si ele din transmisie, ori care acum ajung la studio. In cele din urma, formarea acestor mici obiceiuri iti vor garanta o viata luxurianta.