Cum evita modelele de videochat sa lase pete de ruj pe pahare si pe gulere

Multi dintre noi cred ca atunci cand vine vorba de machiaj, ochii sunt punctul focal. Dar, nu putem ignora cu adevarat buzele noastre! Buzele frumoase pot face ca aspectul machiajului sa para uimitor si atragator. Ele iti pot oferi un aspect indraznet, si atunci cand ai intunecat o nota, te pot face sa arati super feminin!

Este de fapt usor sa te infatisezi in societate intr-o maniera superba cu niste buze luminoase si indraznete. Dar problema apare dupa aplicare! Fie ca prietenul ta se plange ca ii lasi pete de ruj pe camasa, fie ca te simti iritata sa iti vezi rochia frumoasa patata cu ruj- machiajul buzelor tale poate ramane in locuri unde nu ar trebui sa ramana!

Iata cum va sfatuiesc modelele de videochat sa evitati aceste lucruri! Ele inteleg importanta de a te prezenta impecabil la acele evenimente sociale.

Poarta contur de buze
Una dintre modalitatile minunate de a face buzele sa iasa in evidenta este sa porti un contur de buze inainte de aplicarea unui ruj. Acest aspect impiedica de asemenea transferul rujului asupra paharelor, sticlelor ori materialelor textile.

Formula de linie de buze este, in general, usor uscata in textura si mentine rujul cremos, impiedicand transferul acestuia asupra altor elemente. Un contur de buze accentueaza forma buzelor, contribuie la crearea profunzimii si de asemenea mentine culoarea preferata a buzelor pentru a iti oferi un aspect rezistent si a mentine rujul cat mai mult pe buze.

Incearca un primer pentru buze
Acest primer pentru buze are rolul de a crea o baza perfecta si fara cusur. Componentele din formula primerului pentru buze cresc, de asemenea, longevitatea rujului tau si impiedica transferul acestuia asupra paharelor si materialelor textile.

Aplica pudra
Acest truc este o alta modalitate simpla dar eficienta de a “iti sigila” rujul pe buze. Dupa aplicarea rujului, ia pulberea compacta sau translucida preferata intr-o perie mare si aplic-o peste buze pentru a iti stabiliza rujul pe buze. Acest truc te va ajuta, de altfel, sa iti pastrezi intact rujul de-a lungul timpului.