Cum reusesc modelele de videochat sa fie doar prietene cu barbatii din jurul lor?

Exista o linie clara intre a fi interesata de viata unui tip si de a-ti dori o relatie cu el. Cel putin, credem asa: barbatii inteleg adesea apropierea femeilor ca pe un interes sexual, in timp ce femeile considera a apropierea barbatilor se datoreaza intentiei lor de a flirta. Modelele de videochat cunosc aceasta psihologie (uneori, inversa) si reusesc sa isi coordoneze cu precizie prezenta in jurul masculilor Alfa care aspira la o relatie cu ele. Mai mult, desi pare imposibil de crezut ca femei atat de atragatoare pot fi singure, la evenimentele le care celebreaza succesul din videochat unele se afiseaza singure sau alaturi de cel mai bun prieten!

Deci cum ii poti lasa unui barbat impresia ca vrei sa iti fie prieten, fara ca el sa creada ca aspiri in secret la ceva mai mult?

Este aproape imposibil sa transmiteti cu o certitudine absoluta unei alte persoane ca nu doriti ceva romantic. Intotdeauna va exista acel semn de intrebare si posibilitatea ca unul dintre voi sa isi schimbe intentia. Ceea ce puteti face cel mai bine este sa fiti la fel de transante de la inceput. Trebuie sa induceti ideea ca sunteti in cautarea unei relatii de prietenie, evitand sa transmiteti semnale mixte:

Nu lasa de inteles ca esti in cautarea unui iubit
Atunci cand se simt “vanate” de barbati, modelele de videochat folosesc o strategie de succes. Sinceritatea le salveaza pe cele mai multe dintre ele. Cum? Pur si simplu aduc in discutie un barbat care le curteaza sau insereaza in dialog o minciuna nevinovata cu privire la o invitatie la care inca nu au raspuns.

Nu te dezlipi de grupul de prieteni atunci cand iesiti
Daca nu sunteti intr-o relatie cu cineva, trebuie sa aveti grija la barbatii care va vor face curte atunci cand iesiti in grup si sunteti singurele care nu au partener. Trebuie sa clarificati aceasta situatie si inca de la inceput sa trasati o bariera drastica intre voi si cei care vor ceva mai mult decat o relatie nevinovata de prietenie.

Nu ii trata pe barbati ca pe femei
Daca tipu care te place are o camasa sau o tunsoare noua, sa il complimentezi ar insemna, pentru el, un pas inainte facut de tine. Pentru barbati, totusi, acest lucru trimite semnale mixte. Prietenii de sex masculin trebuie sa fie tratati diferit decat le tratezi sau comunici cu prietenele tale – mai ales daca credeti ca exista o atractie din partea lui.