Cum trebuie sa fie modelele de videochat atunci cand incepe magia?

Fiind vorba de o industrie in care frumusetea primeaza si vinde, este necesar ca modelele sa arate extraordinar in fata camerelor. Astfel, le-am intrebat pe modelele de videochat cum incepe magia si cum trebuie sa arate si sa se comporte in fata camerelor. Ele ne-au dezvaluit cateva trucuri pe care le-au invatat de la traineri profesionisti si care sunt general valabile pentru orice studio in parte.

In randurile care urmeaza o sa prezentam pe scurt cum trebuie sa arate un model de videochat in fata camerelor, de la imbracaminte pana la atitudine.

Cum trebuie sa arate un model de videochat in fata camerelor?

Multi oameni speculueaza foarte multe lucruri si gasesc raspunsuri care mai de care mai amuzante, unele sunt adevarate, alte sunt mai putin adevarate, despre felul in care modelele arata in fata camerelor. Pentru a deslusi misterul, modelele ne invata cum trebuie sa arate un model profesionist.

1. Tinuta

Tinuta trebuie sa fie mereu impecabila. Lucrand in acest domeniu poti sa intri in pielea oricarui personaj pe care ti-l doresti, sa creezi o poveste si sa te imbraci in acord cu povestea creata, dar imbracamintea ta trebuie sa fie una sexy, pasionala. Imbracamintea trebuie sa se potriveasca cu forma corpului tau pentru ca tu sa iti poti etala formele intr-un mod cat mai senzual si cat mai potrivit tie.

2. Atitudine

Atitudinea ta trebuie sa fie una increzatoare, sa le arati celor din fata micilor ecrane ca esti femeie, esti frumoasa si esti mandra de ceea ce faci. Trebuie sa ai o atitudine care sa atraga, sa devi o ispita pasionala pentru interlocutor.

3. Par, manichiura, pedichiura

Aceste trei aspecte trebuie sa arate tot timpul perfect. Mainile tale trebuie sa exprime finete, feminitate gingasi, astfel ca manichiura curata si mereu pusa la punct este un MUST. Acest lucru este valabil daca ne raportam si la pedichiura.

Lucrand in acest domeniu poti sa porti orice peruca doresti, poti sa fii blonda, roscata, bruneta, etc, dar parul trebuie sa fie coafat. Parul nu trebuie sa arate intr-un mod excentric, ci cat mai natural: bucle lejere, par prins in coada, etc.

4. Machiaj

Machiajul este foarte important atunci cand vine vorba de aceasta industrie. Multi oameni cred ca machiajul modelelor trebuie sa fie unul excentric si extravagant. Ei bine, acest lucru este total gresit. Machiajul poate sa fie unul natural, dar mereu trebuie sa se integreze cu costumatia aleasa si sa scoata in evidenta frumusetea modelului.