Idei de costume pe care orice model de videochat le poate obtine rapid

Desi nu este o sarbatoare tipic romaneasca, toamna este perioada in care sarbatorim ziua de Halloween, iar modelele de videochat au ocazia sa se costumeze. Problema este ca de multe ori, obtinerea unui costum in timp scurt poate fi dificila. Cu toate acestea, modelele de success au cateva ponturi care va pot ajuta:

Perucile – cei mai buni aliati in fata camerelor

Nu trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a va costuma. Modelelor de videochat le place sa se transforme in diferite personaje, iar purtarea de peruci este de un real ajutor. In general, orice model de videochat are cateva peruci de care se foloseste in camera de studio. Puteti comanda oricand de pe internet peruci care mai de care mai colorate si mai interesante.

Idei de costume de Halloween

Daca va doriti sa va costumati special pentru Halloween, aflati ca nu aveti nevoie de un costum elaborat pentru a face impresie. Nu uitati ca puteti oricand solicita ajutorul colegelor sau al trainerilor pentru a afla daca nu cumva puteti imprumuta un costum.

In fata camerelor va puteti transforma in personaje precum Scufita Rosie, Dracula sau puteti interpreta o vrajitoare rea. Pentru scufita aveti nevoie de o pelerine, un palton sau chiar o patura rosie pe care sa o purtati pe post de mantie, iar cu restul va puteti descurca doar cu machiaj.

Vorbiti din timp cu fetele de la make-up sa va ajute cu un machiaj fantasy ideal pentru ideea voastra de costumare. Puteti opta pentru diferite accesorii pe care orice model de videochat deja le are. Ciorapii lungi, hainele din piele, palariile si ochelarii va vor fi de mare folos in aceasta perioada.

O alta optiune care sa nu va afecteze bugetul si pe care o puteti obtine rapid este reprezentata de acele bentite cu urechi. Puteti purta urechi de pisica, de leopard, ori chiar de ren. Incercati sa va folositi de orice accsorii aveti, chiar daca nu au fost achizitionate special pentru Halloween.

Ca model de videochat este important sa fiti creative si sa aratati ca va puteti descurca cu ceea ce aveti deja. Bineinteles, nu va opreste nimeni sa cumparati costume complete si elaborate, dar daca nu aveti timp sa va pregatiti, puteti incropi ceva destul de rapid. Nu uitati nici de petrecerile tematice din cluburi, unde veti merge alaturi de colegele de studio si unde va puteti etala costumul creat 100% de voi.