La ce se mai uita modelele de la videochat?

Nimic nu este mai frumos ca un serial bun, mai ales dupa o zi de munca obositoare, iar modelele de la videochat stiu acest lucru foarte bine. In prezent, exista cateva seriale pe Netflix foarte bune. Se pare ca Netflix a prevazut vremea rea din aceasta iarna, de aceea, ei pun la dispozitia abonatilor cateva seriale care sunt un must.

Lasati telefonul deoparte, trageti perdelele si blocati usa. Pentru ca acestea vor fi derialele pe care veti dori sa le urmariti fara oprire.

You
Cu Penn Badgley, acest serial infiorator il urmeaza pe Joe, care se indragosteste de Beck. Acesta o urmareste pana la casa ei, o gaseste pe social media, comite o crima reala si minte aproape tot timpul, pentru a dovedi ca este „acel baiat” pentru ea. Este un serial cathcy care va va cuceri imediat.

Black Mirror
Black Mirror reuseste intotdeauna sa puna pe oricine pe ganduri. Bandersnatch este un episod care aduce un concept relativ nou, fiecare este capabil sa-si aleaga propria naratiune. Deciziile dvs. afecteaza modul in care va avea loc episodul.

The good place
Cand moare Eleanor, este dusa in locul bun, Rai. Un loc infinit de perfect, de frumos, de aerisit, cu tot ceea ce-si dorea vreodata in viata, cu exceptia faptului ca nu este locul ei bun. De fapt, nici nu ar trebui sa fie acolo. Ar trebui sa fie in locul rau, iad. Acest serial are cateva concepete filosofice interesante, scotand-ul din arealul serialelor banale, cu toate ca asa poate parea.

The Crown
Coroana urmeaza viata reginei Elisabeta, politica si scandalurile care au inconjurat monarhia britanica in acea vreme. Incepand cu moartea tatalui ei, dovedeste ca viata reala este uneori mai straina decat fictiunea si arata cat de bogate, interesante si scandaloase sunt vietile familiei regale.

Tidelands
Este un serial cu actori extrem de atractivi si cu sirene, ce va puteti dori mai mult? Naratiunea este destul de usor de urmarit si va prinde foarte repede. Cal, dupa ce a fost inchisa vreo 10 ani se intoarce in orasul sau natal, Orphelin Bay. Pe parcursul primului sezon multe lucruri se schimba, printre care, Cal realizeaza ca tot ceea ce stia pana in acel moment despre ea… nu era adevarat.