Modelele de videochat impartasesc secretul unui chip perfect

Vrem sau nu vrem sa recunoastem, traim intr-o societate care pune mare accent pe frumusetea, pe respectarea normelor societatii, iar acest lucru uneori poate sa fie coplesitor. Cu toate aceste, a avea un aspect ingrijit, frumos ne ofera mai multa incredere in propriile forte, ceea ce este un lucru benefic, mai ales intr-o societate plina de rautati.

Lucrand in aceasta industrie, modelele de videochat trebuie sa aiba mereu un ten perfect, un corp perfect pentru ca in industria pentru adulti frumusetea este cea car vinde. Astfel, multe modele de videochat aleg sa consume foarte multi bani pe tratamente de ingrijire, dar acest lucru o fac mare parte si din placere pentru ca le place sa se rasfete.

Cum trecerea timpului nu iarta pe nimeni, modelele aleg sa foloseasca diverse tratamente faciale pentru a estompa ridurile faciale sau de expresie, iar printre cele mai intalnite sunt:

Ultherapy
Acest tratament anti-imbatranire foloseste tehnologia cu ultrasunete concentrata pentru a stimula strangerea straturilor mai adanci ale pielii; in studiile clinice, cercetatorii au descoperit ca poate fi eficienta.

„Spre deosebire de laserele, care trateaza suprafata pielii, ultrapoterapia directioneaza tratamentul sub piele cu ghidarea cu ultrasunete in trei dimensiuni pentru a ajuta la ridicarea si sculptarea fetei”, spun specialistii in frumusete. „Tratamentele dureaza ceva timp – una pana la doua ore – iar rezultatele pot dura patru pana la sase saptamani pana sa fie apreciate.” Este unul dintre cele sase noi tratamente de strangere a pielii care par sa functioneze.

Injectii cu acid hialuronic
Acesta este un tratament nou in Europa care implica injectii superficiale de acid hialuronic pe toata fata – aproximativ 100 de injectii in total, potrivit medicilor dermatologi.

„Acidul hialuronic este un carbohidrat care apare in mod natural in tot corpul, dar face un hidratant eficient, deoarece poate tine de 1000 de ori greutatea sa in apa, ceea ce inseamna ca face minuni in hidratare”, spun specialistii. „Prin smulgerea pielii din interior, textura generala si elasticitatea sunt imbunatatite pana la noua luni.”

Aceste tratamente trebuie sa fie facute de catre clini avizate pentru a nu va afecta piele fetei. Deci nu va uitati la bani atunci cand vine vorba de aspectul fetei dumneavoastra.