Tintesti la o cariera in videochat?

Daca aveti mari sperante pentru o cariera in videochat, dar rutina zilnica a jobului va tine departe de constientizarea lor, aflati ca nu luati intotdeauna masurile necesare pentru a ajunge acolo unde doriti sa fiti! Dar cum faceti un plan pentru a va asigura ca toate obiectivele de cariera se vor indeplini? Cu multa organizare si dorinta de a ajunge un model videochat de talie internationala!

Indiferent daca lucrati pentru o promovare in videochat sau pentru un rol important de management, este important sa aveti un scop clar in minte. Avand aceasta claritate, va fi mult mai usor sa se elaboreze un plan de actiune, asa ca intrebati-va aceste intrebari:

1. Ce aspiratii aveti de la jobul de model de videochat?

Obtineti o imagine clara a slujbei pe care o urmati si incercati sa va imaginati, de fapt, ca faceti acest lucru. Se afla acest job de vis in domeniul vostru curent sau doriti sa faceti trecerea la o industrie complet noua? Incercati sa masurati cat de aproape sau de departe sunteti in prezent de obiectivul final.

Nu este nimic in neregula cu motivarea financiara, asa ca nu trebuie sa va fie frica sa stabiliti obiective ambitioase – trebuie doar sa retineti ca veniturile colosale din videochat se intampla peste noapte!

2. Cum vedeti imaginea ideala a modelului de  videochat?
Doriti sa lucrati din confortul unui dormitor generos si sa fiti prezente la cele mai importante evenimente de profil din strainatate? Este studioul de videochat locatia predilecta pentru a lucra si a va relaxa in acelasi timp? Poate doriti sa lucrati de acasa sau sa calatoriti mult? Ganditi-va la toti acesti factori si decideti asupra preferintelor voastre!

3. Unde te vezi in 5, 10 si 15 ani?
Imaginati-va in viitor in trei puncte diferite, ce ati realizat, cum arata si, cel mai important, cum se simte? Aceasta este cheia pentru a-ti manifesta planul, dupa cum arata expertul.

Tine minte: 80% din atingerea unui obiectiv este psihologie si 20% mecanica! Determinati pasii pe care va trebui sa ii parcurgeti pentru a atinge obiectivul dorit. De exemplu, daca doriti sa va schimbati cariera, merita sa abordati un domeniu cu totul nou, sau profitabil, cum este videochatul!

3. Cum se potriveste ambitia cu stilul tau de viata?
Luati in considerare toate angajamentele actuale si analizati cat timp trebuie sa va dedicati obiectivului vostru. Vizionarea imaginii complete va permite sa va modelati calea spre cariera pentru a va satisface nevoile fara a fi necesar sa renuntati la visele pe care le aveti.

Sunt abilitatile tale actualizate? Sunteti in fruntea noilor stiri din industrie in domeniul ales? Daca aveti nevoie de o reimprospatare sau doriti sa va recalificati, poate ca ar fi timpul sa incercati ceva cu totul nou si iesit din tipare.

Creati-va strategia; utilizati experienta anterioara pentru a formula un plan actionabil.
Vreti sa va atingeti obiectivele in videochat? Atunci faceti o declaratie de intentie! Scrieti ceea ce doriti sa faceti si intervalul de timp pe care il acordati. Unele femei considera ca este util sa permiteti flexibilitatea in atitudine atunci cand vine vorba de atingerea obiectivelor, mai ales atunci cand vorbim despre o cariera in videochat.

Nu stiti niciodata unde ar putea sa va duca viata, deci fiti hotarate sa va atingeti obiectivul, dar ramaneti flexibile in ceea ce priveste calea pe care o puteti urma pentru a ajunge acolo. Stabiliti reperele si rasplatati-va de fiecare data cand ajungeti la ele, dar la fel de important este sa sarbatoriti si sa va rasplatiti de fiecare data cand atingeti o tinta, pentru a va asigura ca ramaneti motivate!